Nëse mundësia nuk troket, ndërto një derë. (Milton Berle)

Konsorciumi i ndertimit, inxhinieria e impianteve, refraktoret, restaurimi arkitekturor.

Le të ndërtojmë së bashku

Ndërtim

Ne ndërtojmë komplekse komerciale / rezidenciale, vila dhe pallate, depo industriale dhe artizanale, me kontroll të vazhdueshëm të cilësisë; materialet dhe certifikatat teknike përkatëse.

Punët Publike

Realizimi në fushën e ndërtimit të punëve publike, partner i enteve publike për ndërtimin dhe ristrukturimin e ndërtesave publike, duke ndjekur normat specifike të sigurisë dhe materialeve.

I fortë

Instalimi dhe mirëmbajtja e çdo lloj materiali refraktar. Një material i fortë është një material që mund të përballojë për periudha të gjata në temperatura të larta.

Shërim

Projektimi dhe rikonstruksioni i ndërtesave më të vjetra, duke respektuar realitetet arkitekturore, historike dhe strukturore.

Arritja e arritjeve

Vendet tona të ndërtimit

Disa nga arritjet tona në industrinë e ndërtimit

 • Agugliaro
  Punimet publike, realizimi në beton të përforcuar
  ...
 • Bologna
  Zbatimi i variacioneve rrugore te S.P. 27
  ...
 • Fincantieri
  Piazzale Cosulich, realizimi i punimeve strukturore
  ...
 • Verona
  Ndërtesa tregtare
  ...
Bashkohu me listën tonë të postimeve

Ju do të keni mundësi të jeni të informuar për zhvillimet e reja në ndërtimtari dhe inxhinieri. Mbi rregulloret e fundit dhe teknologjitë e reja konstruktive.

Newsletter:

Duke dërguar këtë mesazh ju pranoni kushtet e privatësisë. Legal policy

Ndërtimet ndërtimore

Ne ndërtojmë komplekse komerciale / rezidenciale, vila dhe pallate, depo industriale dhe artizanale, me kontroll të vazhdueshëm të cilësisë së materialeve dhe certifikatave teknike përkatëse.

Realizimi në fushën e ndërtimit të punëve publike, partner i enteve publike për ndërtimin dhe ristrukturimin e ndërtesave publike, duke ndjekur normat specifike të sigurisë dhe materialeve.

Kontaktet
News